Suunniteltu vaikeimpiin olosuhteisiin

Yksi tärkeimmistä vahvuuksistamme on kumppaniverkostomme ja venevalmistuksen ammattimaiset, tehokkaat ja joustavat suunnittelumenettelyt, jotka on räätälöity ammattikäyttäjien tarpeisiin ja vaatimuksiin. Voimme tarjota laajan valikoiman hyväksi todettuja malleja kansainvälisen suunnitteluyhteistyömme kautta. Me Kewatecilla tunnemme vastuumme meriturvallisuudesta.

Arvostamme suuresti ammattilaisia ja vapaaehtoisia, jotka tekevät lujasti töitä tuodakseen pelastuspalvelut kaikille merenkulkijoille. Osallistumme parhailla venesuunnitelmilla, jotka takaavat luotettavat ominaisuudet kaikissa sääolosuhteissa.

Valikoimamme meripelastusveneitä kattaa kaiken kokoiset 8 m: n pituudesta reilusti yli 20 m: iin, mukaan lukien itseoikaisevat mallit ankarimpiinkin olosuhteisiin. Veneitä on saatavana erilaisilla käyttövoimalla, täydellä turva- ja navigointilaitteella ja käyttönopeuksilla reilusti yli 40 solmua.

Tärkeimmät ominaisuudet

Nopea reagointi ja käyttöturvallisuus kaikissa olosuhteissa ovat ominaisuuksia, jotka on integroitu meripelastusveneisiimme. Kewatec tarjoaa sinulle ratkaisun toimintaprofiiliisi ja vaatimuksiisi.

Tiivis yhteistyö käyttäjien ja telakan välillä takaa meripelastusveneen, joka on rakennettu juuri sinun odotuksiasi ja standardejasi vastaavaksi.

Heard from customer

"You no longer must think about which vessel to respond to an urgent task on, as the new Rescue 1000 OB is suitable for all conditions and mission types during the open water season. Despite its speed and agility, the vessel is an extremely robust workhorse that the crew can rely on even in extreme conditions."

Oliver Kuustonen, the Finnish Lifeboat Institute in Kuopio

Kontakt salgsavdelingen for mer informasjon:

Gisle Johnsen

Sales, Norway

gisle@martec.no

+47 48 080 950

Produktkataloge

I pdf produktkatalogen har vi grunnleggende informasjon om båtene våre. Båtene er kategorisert i produktgrupper og presenteres i lengderekkefølge.

Laste ned

Meidän tapamme työskennellä

Historian aikana olemme valmistaneet satoja veneitä. Meidän oma suunnitteluosastomme suunnittelee ja räätälöi veneet tarpeidesi mukaan. Kaikki toimitetut veneet ovat taideteoksia ja valmistettu ammattikäyttöön.

Voimmeko suunnitella ja valmistaa myös sinun tulevat veneesi?

Katso meripelastusveneemme

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå