Klar for jobb

Utformingen av Kewatec Fishing & Aquaculture Boat-serien er basert på mange års erfaring innen design, produksjon og kundekrav. Arbeidsbåtserien kombinerer påliteligheten til tradisjonelle arbeidsbåter og innovasjoner, dette for å gi kunden det best mulig arbeidsmiljø. Arrangementer av skrog og dekk på Kewatec Fishing & Aquaculture-båtene er designet og bygget av profesjonelle fagfolk, noe som gjør dem til utmerkede arbeidsbåter for fiskere.

Båtene er tilgjengelige både som åpne dekkversjoner eller utstyrt med lydløse og komfortable lugarer for inntil 14 personer. Deres robuste skrog og dekk med baugramper er designet for optimal lastekapasitet uten at det går på bekostning av prestanda under sjøforhold.

Når arbeidet krever sikkerhet og praktisk, tilbyr Kewatec Fishing & Aquaculture-båtene effektive alternativer med et hastighetsområde fra 10 til 40 knop, avhengig av versjon og valg av motor.

Kontakt salgsavdelingen for mer informasjon:

Sales, Norway

mail@martec.no

Produktkataloge

I pdf produktkatalogen har vi grunnleggende informasjon om båtene våre. Båtene er kategorisert i produktgrupper og presenteres i lengderekkefølge.

Laste ned

Vår måte å jobbe på

Gjennom historien har vi produsert hundrevis av båter. Vår egen designavdeling designer båtene og vi skreddersyr dem etter dine behov. Alle leverte båter er unike og fremstilt for profesjonelt bruk.

Kan vi designe, lage og produsere din båt?

Se våre fiske- og akvakulturbåter

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå