Mer enn hverdagsverktøy

Brannslokkings- og oljeutvinningsbåter er en av våre spesialiteter. Disse båtene må være klare til å kjøre og prestere når alarmen går. Derfor er hvert brann-fartøy optimalisert for de påkrevende og spesifiserte oppgavene, enten det er brannslukking, dykking og redningsoppdrag, nød sleping, utstyrstransport til øyer, oljevernberedskap eller andre tøffe arbeidsoppgave som forventes av brannvesenet.

Dette betyr pålitelige båter som kan bevege seg trygt og raskt til operasjonsstedet og med systemer som fungerer feilfritt i alle forhold, selv under isete forhold.

Vi designer og bygger hver båt etter kundens spesifikasjoner med alle systemer inkludert som f.eks. brannpumper og brannvakter. Brannbåtene omfatter typisk også komplekse hydrauliske systemer og kontrollsystemer, som vi naturligvis inkluderer i leveransene våre. Tilgjengelige brannfartøydesign for umiddelbar produksjon finnes i størrelser 8-23 meter.
 

Våre brannslokkings- og oljeoppsamlingsbåter

Oljevernsbåterne i Work-familien er produsert slik at båten skal være kostnadseffektiv. Båten skal også fungere som en hverdags multifunksjonsbåt, samtidig som den skal tjene som ett dedikerat verktøy for oljevernet. Dette er mulig da utformingen av båten, inkludert spesialutstyr, er tatt i betraktning fra start. 

Allsidighet

Oljevernbåtene til Kewatec er velbalansert design. Båtene kan jobbe offshore og blant indre øygrupper. Båtene kan også utstyres med slokkeutstyr, hvorved de også fungerer som brann- og redningsbåter. Flere båter er også utstyrt for oljeutvinning blant isflak.

Kontakt salgsavdelingen for mer informasjon:

Gisle Johnsen

Sales, Norway

gisle@martec.no

+47 48 080 950

Produktkataloge

I pdf produktkatalogen har vi grunnleggende informasjon om båtene våre. Båtene er kategorisert i produktgrupper og presenteres i lengderekkefølge.

Laste ned

Vår måte å jobbe på

Gjennom historien har vi produsert hundrevis av båter. Vår egen designavdeling designer båtene og vi skreddersyr dem etter dine behov. Alle leverte båter er unike og fremstilt for profesjonelt bruk.

Kan vi designe, lage og produsere din båt?

Se våre brannslokkings- og oljebergingsbåter

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå