God ergonomi og sjøføringsevner

Fast Patrol-båtserien er designet for ekstremt raske operasjoner med hastigheter opp til 60 knop.  Egner seg for anti-piratvirksomhet, anti-smugling og andre krevende oppgaver der hastighet og ytelse betyr mye under tøffe forhold.

Patrol-båtenes styrehus er montert flytende, isolert med støy- og vibrationsdempende material, som gjør båtene langt roligere og mer komfortable sammenlignet med andre alternativer. Denne serien av båter er alltid skreddersydd til kundens detaljerte krav.

Overnatting og/eller troppebærende fasiliteter kan tas i bruk under dekk. På dekk kan monters flere dekksgir inkludert armposisjoner og relaterte forsvars- og sikkerhetsfunksjoner, samt ballistisk beskyttelse.

Kontakt salgsavdelingen for mer informasjon:

Sales, Norway

mail@martec.no

Produktkataloge

I pdf produktkatalogen har vi grunnleggende informasjon om båtene våre. Båtene er kategorisert i produktgrupper og presenteres i lengderekkefølge.

Laste ned

Vår måte å jobbe på

Gjennom historien har vi produsert hundrevis av båter. Vår egen designavdeling designer båtene og vi skreddersyr dem etter dine behov. Alle leverte båter er unike og fremstilt for profesjonelt bruk.

Kan vi designe, lage og produsere din båt?

Sjekk ut våre raske patruljebåter

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå